.

.

Русалка Риби, Везни Капак Кутии За Салфетки Правоъгълен Кожена Притежателя Кутии за Салфетки с Дръжка Диспенсер за хартиени Кърпички за Лице за Домашния Офис, Укра

Русалка Риби, Везни Капак Кутии За Салфетки Правоъгълен Кожена Притежателя Кутии за Салфетки с Дръжка Диспенсер за хартиени

BGN 5.33

Налично
Налично

* 【Два размера подходящи за повечето кутии за салфетки】 : Капак кутии за салфетки има два размера : пдк (5.7*5.7*5.7 в) и Правоъгълен (9.4*5.1*3.6 в), може да побере повечето кутии за салфетки стандартен размер или купчина отделни кърпички за лице. * 【ЛЕКОТА на ЗАРЕЖДАНЕ И ПОДМЯНА на】 : Конструкцията на дупки от двете страни улеснява подмяна на капаци, кутии за салфетки или оправяне на салфетки.Идеалното допълнение към вашия плот, на нощното шкафче или комоду. * 【Лесна за съхранение И носене】 : Чрез бутони-защелкам и дръжката отстрани, дръжка е удобна за захващане и определяне на капачки, кутии за салфетки, и можете да я откачите и да се мобилизират, когато тя не се използва, и тя точно се крие в куфар или чанта, лесно да се съхранява и да носи със себе си по време на пътуване. * 【Висококачествена кожа, която е лесна за почистване】 : Нашият калъф за салфетки, изработени от висококачествена двустранно PVC кожа, мека на допир, прости, модерни и практични.Лесен за почистване, просто избършете с влажна кърпа.Моля, обърнете внимание, че не може да се измие. * 【Универсално използване И чудесен подарък】 : Тази кутия за салфетки с принтом отгоре и от всички страни идеален за дома, спалня, баня, всекидневна, кухня, офис, апартамент, маси, тумбочек, плотове в ресторанти, автомобили и т.н. Също така е чудесен подарък за нов дом, начало декор, и др.Спецификация : Два размера : Квадрат : 5.7*5.7*5.7 в полето : 9.4*5.1*3.6 Материал : pvc двустранен кожата на Помещение включва : 1x калъф за кутии за салфетки Характеристики : - Два размера : Два размера на избор, нашата титуляр за кутии за салфетки може да побере повечето стандартни размери и кутии за салфетки или купчина салфетки, кърпички за лице. - Висококачествени материали : Кутия за салфетки, изработени ръчно от висококачествена двустранно PVC кожа, която е мека на допир и здрава. - Откриване с двете страни : отвори и от двете страни улесняват замяна на кожени капаци на кутии за салфетки или за попълване на запасите тъкан. - Бутони-ключалки и дръжки : Бутони-капаче от двете страни осигуряват подвижни дръжка, която може да анализира и изравнявам, когато тя не се използва, и да се сложи в куфара и чанта за лесно съхранение и преносимост. - Модерен дизайн : принт отгоре и от всички страни (без принта на дъното и дръжките).Капак за кутия за салфетки cube перфектно допълват вашия дом, хол, баня, плот, едновременно красива и функционална. - Се прилага за : Калъф за салфетки е много подходящ за маси, тумбочек, плотове в дома, спалнята, банята, хола, кухня, тоалетна, офис, апартамент, трапезария, кола и т.н. - Лесно почистване : просто го избършете с влажна кърпа.Моля, обърнете внимание, че не може да се пере в пералня и т.н.

Основни характеристики

Two sizes:
Square
Rectangle:
9.4*5.1*3.6in
Material:
pvc double-sided leather
Package includes:
1x Tissue Box Cover
Features:
- Two sizes:
Two sizes for choice, our tissue box holder can hold most standard sizes and tissue boxes or stacks of tissues, facial tissues.:
- High-quality Materials:
Tissue boxes are handcrafted from high quality pvc double-sided leather, which is soft to the touch and durable.:
- Both Sides Opening:
With both sides openings, making leather tissue box cover easier to change the tissue box or replenish tissue.:
- Snap Buttons & Handles:
Snap buttons on the sides allow removable handle, can be disassembled and flattening when not in use, and put into suitcases and bags for easy storage and portability.:
- Fashion Design:
Printed on the top and all sides (no print on the bottom and handles). Tissue box cover cube perfectly decorates your home, living room, bathroom, table top, both beautiful and functional. :
- Applies to:
Tissue box cover is very suitable for tables, desks, bedside tables, countertops in your home, bedroom, bathroom, living room, kitchen, toilet, office, apartment, dining room, car, etc.:
- Easy to clean:
Just wipe it off with a wet wipe. Please note that it is not washable, machine washable, etc.:
Може и да ви хареса