.

.

ZIYTEX Универсални Оранжеви Светещи Капачки за вентили гуми, Украса на капачката на автомобилни гуми на мотоциклет, Нощен Светещ вентилът, Автомобилни Аксесоари, шап?

ZIYTEX Универсални Оранжеви Светещи Капачки за вентили гуми, Украса на капачката на автомобилни гуми на мотоциклет, Нощен

BGN 2.67

Налично
Налично

?【Качество】 : Изработен е от здрав материал е много издръжлив и добре структуриран, ти също не трябва да се притеснявате за щети.Много е портативно. ?【Модерен външен вид】 : Уникален дизайн, мил.Завърши изглежда много гладка и стилен.Това е идеален подарък за приятели, на шефовете, на семейството и много други. ?【Лесна инсталация】 : Никакви средства не се изисква, може да зададете за няколко минути, и му е по-лесно да се запази.Винаги можете да затегнете долния край, че е подходящ за продължителна употреба. ?【Най-доброто обслужване】 : Ние се стремим да предостави на клиентите си качествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви служи с цялото си сърце!. ?【Универсално приложение】 : Напълно подходящ за мотоциклети, велосипеди, леки коли, камиони и т.н. Това също се отнася до семейството и приятелите си. ?【Качество】 : Изработен е от здрав материал е много издръжлив и добре структуриран, ти също не трябва да се притеснявате за щети.Много е портативно. ?【Модерен външен вид】 : Уникален дизайн, мил.Завърши изглежда много гладка и стилен.Това е идеален подарък за приятели, на шефовете, на семейството и много други. ?【Лесна инсталация】 : Никакви средства не се изисква, може да зададете за няколко минути, и му е по-лесно да се запази.Винаги можете да затегнете долния край, че е подходящ за продължителна употреба. ?【Най-доброто обслужване】 : Ние се стремим да предостави на клиентите си качествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас.Ние ще ви служи с цялото си сърце!. ?【Универсално приложение】 : Напълно подходящ за мотоциклети, велосипеди, леки коли, камиони и т.н. Това също се отнася до семейството и приятелите си.Описание : Портативен и здрав, удобен за переноске и лек на тегло.Изработен от висококачествени леки ABS-пластмаса.Лесна инсталация. прикрутите го, първо да абсорбира енергия от различен видимата светлина, а след това автоматично да излъчват светлина в мрака Спецификация : Материал : abs Цвят : оранжево-жълт Размер : около 1,6 см * 1,2 cm, вътрешен диаметър 0,8 виж Приложимостта на : универсална Количество : 1/4 Опаковка включва : 1/4 капачки.

Основни характеристики

Material:
ABS
Color:
orange yellow
Size:
About 1.6cm *1.2cm, inner diameter 0.8cm
Applicable:
Universal
Quantity:
1/4
Package includes:
1/4 cover
Може и да ви хареса