.

.

Аксесоари за аквариум LeMall Декоративни Растения, с изглед към Рокарий, Каменен Орнамент с изглед към планината, Декорация на Аквариума, Декор на Аквариум, Декоратив?

Аксесоари за аквариум LeMall Декоративни Растения, с изглед към Рокарий, Каменен Орнамент с изглед към планината, Декорация

BGN 44.43

Налично
Налично

"Реалистични украса за рокария" : пластмасови растения във формата на дървета не само красят вашия аквариум, но и предоставя удобни скривалища за вашите рибки. "Имитативната планинска пързалка" : Това е специална декорация от камък, за аквариум планински пейзажи, като живопис, туш, цялостна художествена концепция, цветовете са ярки, дори във водата, така че украсете своя аквариум. "Подходящ размер" : 8.66"×2.75"×6.29"/ 22 см х 7 см х 16 виж "Екологичен материал" : Този камък е изработен от смола, която е екологично чиста и безопасна Пластмасови растения са изработени от меки и полезни материали, които не вредят на вода, както и аксесоари за аквариум с рибки са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време Той е подходящ за сладка и солена вода, без това да повлияе на рН в аквариума. "Лесно почистване" : Вие можете да си миете с вода и мека четка, Не се притеснявайте, че цветът не е поблекнет, моля, накиснете във вода за 10 минути, преди да използвате отново изплакнете. "Реалистични украса за рокария" : пластмасови растения във формата на дървета не само красят вашия аквариум, но и предоставя удобни скривалища за вашите рибки. "Имитативната планинска пързалка" : Това е специална декорация от камък, за аквариум планински пейзажи, като живопис, туш, цялостна художествена концепция, цветовете са ярки, дори във водата, така че украсете своя аквариум. "Подходящ размер" : 8.66"×2.75"×6.29"/ 22 см х 7 см х 16 виж "Екологичен материал" : Този камък е изработен от смола, която е екологично чиста и безопасна Пластмасови растения са изработени от меки и полезни материали, които не вредят на вода, както и аксесоари за аквариум с рибки са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време Той е подходящ за сладка и солена вода, без това да повлияе на рН в аквариума. "Лесно почистване" : Вие можете да си миете с вода и мека четка, Не се притеснявайте, че цветът не е поблекнет, моля, накиснете във вода за 10 минути, преди да използвате отново изплакнете.Място на произход : Спкатегория на продукта : Имитационный аквариум за аквариумни растения, озеленяване украшенияМатериал : Екологично чистата смола Характеристики : 22*7*16 смЦвет : като на изображениииспользования : аквариум, декорация на аквариума.

Основни характеристики

Може и да ви хареса