.

.

CAMWAY 5ШТ 2в1 1-8 s Lipo Тестер за Напрежение на батерията, Радиоуправляеми Сигнал за Ниско Напрежение + 140 бр Рычажный Съединител Комплект Кабели Проводници Компактен Тер?

CAMWAY 5ШТ 2в1 1-8 s Lipo Тестер за Напрежение на батерията, Радиоуправляеми Сигнал за Ниско Напрежение + 140 бр Рычажный

BGN 2.00

Налично
Налично

5 бр. тестер за напрежение на батерията на Lipo 1-8 s, режим на аларма за ниско напрежение в продължение на 2-8 S, функция сканиране използване на напрежение вашите елементи на Lipo в рамките на 1-8 s Lipo /Li-ion /Рисувам /Life автоматична защита от обратно свързване. 4 Различни модела (2 порта, 3 порта, 4 порта, 5 пристанища).В ассортиментном пакет може да се свърже всяка Комбинация твърди, няколко направления и гъвкави медни кабели.Быстроразъемные конектори кабели отговарят на вашите Различни нужди. Тестер за напрежение на батерията на Lipo 5 PCS, режим на аларма за ниско напрежение в продължение на 2-8 секунди, функцията за проверка на напрежението на вашите липо-елементи. Тестер за напрежение на батерията на Lipo 5 PCS, режим на аларма за ниско напрежение в продължение на 2-8 секунди, функцията за проверка на напрежението на вашите липо-елементи.

Основни характеристики

Може и да ви хареса