.

.

DARUNAXY, Черно Златен Подарък за 80-ия рожден ден на мъжете, Двустранен Плакат Обратно в 1943, Акрилна Плоча с поставка за жени 80 Години, Вечерни Бижута, Реколтата, 1943, Вече?

DARUNAXY, Черно Златен Подарък за 80-ия рожден ден на мъжете, Двустранен Плакат Обратно в 1943, Акрилна Плоча с поставка

BGN 6.93

Налично
Налично

?【Предпоставка включва】 - Набор от материали за притежателите на означения 1943 г. съобщение, с подходяща дървена стойка.Той е лесен за монтаж и е практичен инструмент за демонстрация на точност.Просто трябва да поставите акриловую панел на дисплея е в основата на влакчета. ?【Тема "Обратно в 1943"】 - Тематични титуляр за знак "Обратно в 1943" изящно декорирани с интересни елементи теми рожден ден и ясни исторически текст с изискани модели, изпълнени в ярки черни и златни тонове, с атрактивни шрифтове, дават ви едно приятно визуално удоволствие. ?【Двустранен печат】 - Притежателя на знака 1943 година на издаване отпечатан от двете страни.Този плакат с поздравлением с 80-годишнината може да дари повече удоволствие ви, на вашия любим човек, семейство и приятели. ?【Перфектен размер】 - Акрилни плакат 1943 година е с размери 28 х 20 см / 11 х 7,87 инча.Този плакат в 80-та годишнина може да е по-забавно за вас, вашия любим човек, семейство и приятели. ?【Премиум качество】 - Този на притежателя на марката 80th birthday изработен от лят акрил с кристали.Тя е дебела, здрава и не е толкова лесно се драска.Държач за сигнализация, има база с дебелина 11 мм, което осигурява отлична подкрепа, така че си притежател на означения ще бъдат здраво да стои на всяка равна повърхност. ?【Широко приложение】 - Украса на вашия дом и купоните на нашите винтажными прибори за хранене 1943 година ще се превърне в голям хит за вашата парти по случай 80-годишнината си.Нейната лесно да се вдигне до други официални принадлежностям, като за възпоменателни тържества, създаване на приятна атмосфера на вашето парти.Той също е уникален персонализиран акрилни притежател на марка, който ще се превърне в идеален подарък за 80-годишните мъже и жени 1943 година на раждане.

Основни характеристики

Може и да ви хареса