.

.

Дървени разделители за детски кабинет GIJIR за дрехи - Органайзер Двустранен за новородени до 24 месеца - Приказно Разделители за закачалки за декор на детска стая Лес?

Дървени разделители за детски кабинет GIJIR за дрехи - Органайзер Двустранен за новородени до 24 месеца - Приказно Разделители

BGN 2.66

Налично
Налично

❤За продукта : 7 теми разделители за кабинет за бебето в чантата си, включително и новородени, от 0-3 месеца, 3-6 месеца, 6-9 месеца, 9-12 месеца, 12-18 месеца 18-24 месеца. ❤Материал : Разделители размери на детския кабинет са изработени от естествен и здравословен дърво с гладка повърхност, без чипс и тяхното не е лесно да се прекъсне, ги може да се прилага в продължение на дълго време и те не поцарапают дрехи. ❤Прекрасна разделители : разделители размери на детския кабинет двустранни, че ще ви помогне бързо да намерите желаната дрехи, независимо от това, от коя страна трябва да отворите шкаф.Двустранен разделители за организатор за дрехи за декор на детска стая за новородени ще направят детски шкаф по-удобочитаемым, че той е достатъчно функционален, да, сигурно се мотае на пръчки поставени в килера и не е лесно отваливался. ❤За опаковане на подаръци : Висококачествен продукт декорирани и опаковани в лен пакет.Разделители за детски организаторите може да се превърне в идеален подарък за детски душове, млади майки и бъдещи родители.Те могат да се съхраняват дълго време в леглото като сувенири и спомени, когато детето порасне.

Основни характеристики

Може и да ви хареса