.

.

Изтеглящи релси YYHJ с плавно затваряне на чекмеджета, Шарикоподшипниковые 3-Секционни Водачи Выдвижного кабинет, Странично монтиране на 2 бр. (сребрист)

Изтеглящи релси YYHJ с плавно затваряне на чекмеджета, Шарикоподшипниковые 3-Секционни Водачи Выдвижного кабинет, Странично

BGN 10.88

Налично
Налично

★ Чекмеджета за тежки условия на работа : проверка на отваряне и затваряне на железопътни 100 000 пъти.Срок на експлоатация е 30 години.Предвидени различни размери, шкафове за тежки условия на работа 12, 14, 16, 18, 20, 22 инча по желание. ★ Прибиращи чекмеджета : висококачествена 3-ступенчатые водачи от неръждаема стомана 304.Бързо освобождаване дава възможност за отделяне на механизъм за монтаж и демонтаж. ★ Плавен и безшумен : гумена възглавница позволява да се избегнат трусове и вытягиваний по време на употреба, да се намали нивото на шума.Лагери от висока точност закалена стомана осигуряват плавен ход. ★ Подходяща за монтаж : чекмеджета на шкафовете, тумбочек, декоративни кутии, шкафове и т.н. Функция за меко затваряне позволява бавно затвори чекмеджето, не захлопывая му. ★ Планина отстрани пространство за монтиране от двете страни на чекмедже трябва да бъде 1,3 см * 2 (1/2 инча * 2). Товароносимост : 60 кг /130 килограма.Комплектът включва : 1 двойка направляващи и подходящи крепежни винтове в комплекта.(Забележка : монтажни скоби в комплекта не са включени.). Те са съвместими с повечето основни видове чекмеджета и шкафове и са идеални за ново строителство, реконструкция и подмяна.Функция чекмеджета ● Конструкция от солидни стоманени топки осигурява по-гладка, балансирана и тиха работа на полето. ● Затихване, предназначено за всеки чекмедже, се затваря бавно, не захлопываясь. ● Гуманизированный дизайн с бутони, настройка на начинаещ може да се извърши лесно ● Използвайте на мебели за спални, плъзгащи вратите на шкафове, офис шкафове и шкафчета за баня.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана 304 Скоба : странично закопчаване Ширина : 17,7 инча (45 мм) Дебелина : 0.5 инча (12,5 мм) максимална Товароносимост : 130 килограма Количество : 1 чифт Винт в комплекта : Да.Внимание : монтажни скоби в комплекта не са включени.Бележки по избор размер : Моля измерете дължината на чекмедже преди да си купите и изберете правилния размер чекмеджета.(При измерване трябва да се вземе предвид, че дължината на чекмедже не може да бъде по-дълъг от корпуса на гардероба.) Обслужване на клиенти : При възникване на всякакви проблеми с чекмеджета, моля, не се колебайте да се свържете с нас незабавно по всяко време, ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

Основни характеристики

Може и да ви хареса