.

.

Калъф за таблет Кожен Калъф за таблет съвместима с Lenovo M10 Plus /M10 FHD Plus 10,3 см TB-X606F/TB-606X, калъф за таблет с група и отделение за карти памет, устойчив на удари калъф от изк?

Калъф за таблет Кожен Калъф за таблет съвместима с Lenovo M10 Plus /M10 FHD Plus 10,3 см TB-X606F/TB-606X, калъф за таблет

BGN 2.67

Налично
Налично

1. Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини. 2. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си.Съвместима с Lenovo M10 Plus/M10 FHD Plus 10,3 см TB-X606 F/TB-606 X, хоризонтален флип калъф от изкуствена кожа, държач за таблетен КОМПЮТЪР, отделения за карти, калъф за таблет.Този устойчив на удари калъф за таблет, произведен от здрава изкуствена кожа и мек TPU, придава чехлу по-класически вид и предпазва съвместимо с чехлами за таблети Lenovo устройство от надраскване.Вградена многоугловая здрава поставка за инсталиране на различни хоризонтални ъгли подложки, съвместими с гледане на филми или за набор на текст, Вътре има 3 слотове за карти и 1 фотопост, джоб за карти, предназначени специално за съхранение на визитни картички, банкови карти. 1. Здрав материал предпазва от въздействието на прах, отпечатъци от пръсти, вода, удар и драскотини. 2. Конструкцията на скобата : лесно и сигурно поддържайте таблет при гледане на видео / видео и разговори, освобождавайки ръцете си.Съвместима с Lenovo M10 Plus/M10 FHD Plus 10,3 см TB-X606 F/TB-606 X, хоризонтален флип калъф от изкуствена кожа, държач за таблетен КОМПЮТЪР, отделения за карти, калъф за таблет.Този устойчив на удари калъф за таблет, произведен от здрава изкуствена кожа и мек TPU, придава чехлу по-класически вид и предпазва съвместимо с чехлами за таблети Lenovo устройство от надраскване.Вградена многоугловая здрава поставка за инсталиране на различни хоризонтални ъгли подложки, съвместими с гледане на филми или за набор на текст, Вътре има 3 слотове за карти и 1 фотопост, джоб за карти, предназначени специално за съхранение на визитни картички, банкови карти.Съвместими модели : Съвместим с калъф за таблет Lenovo M10 Plus/M10 FHD Plus 10,3 инча TB-X606 F/TB-606 X Характеристики на продукта : -Елегантен и модерен дизайн, изключително тънък и лек дизайн, увеличават най-малък обем.-Защитете таблетка от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти.-Конструкция отделения за карти в джоба за таблета ви позволява да съхранявате визитки, банкови карти, пари и т.н., което го прави по-удобен за употреба - Лесен монтаж и демонтаж на Конструкция на тавата за писалки улеснява съхранение на химикалки - не е нещо голямо и тромаво. и удължава живота.-Дупки, съвместими с храненето, слушалки, камера и т.н., са разположени точно, без препятствия.Какво е включено в комплекта : 1x едно водоустойчив калъф, удобен за хващане и удобна за носене.

Основни характеристики

Може и да ви хареса