.

.

Кърпички за коктейли с акварельным зайчиком Graphique | На Великден, за Пролетта, За всеки специален повод, Парти | Десерт, Напитка, кафе | 3-Слойна за Еднократна употреба ?

Кърпички за коктейли с акварельным зайчиком Graphique | На Великден, за Пролетта, За всеки специален повод, Парти | Десерт,

BGN 7.20

Налично
Налично

Графика : Кърпички за коктейли с акварельным модел на заек за всички поводи Погледни в Graphique de France, за да изберете множество модели салфетки за парти, събирания с приятели или самостоятелно потягивания.Нашата цел е да се разработят модни аксесоари, които ще придадат увереност и удар на вашия ден и в същото време да запазите вашата организация!.Живейте уникално, обичам График.ПОТОПЕТЕ се В ПРОЛЕТТА на Тези сладки, салфетки с очарователен модел на заек са идеално място за празнуване на Великден, пиенето на чай с приятели, мимоза за късна закуска и много други случаи.По-добре защитете вашите площ от конденз и разливи. 3-СЛОЙНА ХАРТИЕНИ салфетки по-високо качество се различават по якост и попиваща способност. СТИЛОВЕ ЗА ВСЯКА ЛИЧНОСТ, Независимо от това дали търсите сладки, с чувство за хумор, празнични или сладък, колекция от коктейлни салфетки Graphique предлага именно тях.Ние създаваме уникални канцеларски материали и дизайнерски модни аксесоари, които помагат за изразяване на вътрешния си усет, стил и любов. 3-СЛОЙНА ХАРТИЕНИ салфетки по-високо качество се различават по якост и попиваща способност.

Основни характеристики

Може и да ви хареса