.

.

Кутия за пръстените YUEARN, 3 Слота, Кадифе Кутия За пръстени, Правоъгълна Кутия За Съхранение на Обици и Пръстени, Кутия За Ръчно изработени Пръстени, Подарък Ретро Ор?

Кутия за пръстените YUEARN, 3 Слота, Кадифе Кутия За пръстени, Правоъгълна Кутия За Съхранение на Обици и Пръстени, Кутия

BGN 3.00

Налично
Налично

Идеални фини пръстени-въжета (1-3 мм) и са подходящи за мъже и жени, са идеални за сватбена фотография, съхранение на годежни пръстени, предложения за ангажимента, фотосесии на участието, фотосесия с предложение за брак, подарък за младоженци.7 Инча, Шестоъгълник 1.77 Инча Равни Восьмиугольнику 1. 【Широко приложение】 Тази здрава кутия за подаръци предпазва вашето пръстен от повреди и износване.Той също така е идеален за демонстрация на изящни бижута магазини, домове, осигурява отлична защита на пръстените " в пътуване.Защо не се хванат за един незабравим спомен.Тъй като тази малка кутийка за пръстени има 3 слота за съхранение на 3 на пръстените", тя е чудесен избор за вашата сватбена церемония. идва в прекрасна кутия за подарък с позлатени релефни. отговаря на всички пръстените.Неговите характеристики са Тънки, Меки, Блестящи и приятни на допир.Ковчег Носител на Пръстен Носи добър Късмет и Щастие на Вас и Вашия Възлюбен.Тя може да се Използва за Събиране на дребни Украшения като Обеци.Идеална красива кутия за пръстените за годеж, сватба, рожден ден, Коледа, юбилей. изработен е ръчно от гладко кадифе. зашеметяващ бежово-златисто-розов цвят. 【Кутия за пръстени с 3 слота】 Кадифе кутия за пръстени с 3 кръгчета За съхранение на пръстените 3 в 1 кутия за пръстените.77 -Инчов Кадифе кутия за пръстените - Отличен избор за сватбени церемонии, Предложения за брак.Ретро титуляр за пръстените е чудесно за съхранение на пръстените", предложения за брак, годеж, церемония, представяне на пръстени, здрави, сватбена фотография и пътуване. идеален за сватби, фото снимки, предложения и подаръци.Кадифе кутия за пръстените може да стане отлична оферта или организатора за съхранение на годежни пръстени.

Основни характеристики

Може и да ви хареса