.

.

Няма топлина Коприна Прът маша за Коса Без Подгряване на Вълните Нощни Къдрици САМ Инструмент маша за Коса Лесни ЗА УПОТРЕБА Ролки (Розов)

Няма топлина Коприна Прът маша за Коса Без Подгряване на Вълните Нощни Къдрици САМ Инструмент маша за Коса Лесни ЗА УПОТРЕБА

BGN 1.67

Налично
Налично

Панела маша за коса без отопление.Копринени дъвка за коса (две).Акрилна шнола за нокти. - С помощта на този невероятен продукт вие ще можете да лесно да създадете къдрици, без отопление по време на сън.Този прост ролка за коса може да се превърне права коса по еластични къдрици, не ги отопление.Къдрите без отопление намаляват уязвимостта на косата и цъфтежите на косата, което поддържа косата си здрава. - Тези маши за коса без отопление са произведени от екологично чисти гума, която е мека и лесно се сгъва.Тъй като отопление не е необходимо косата да не се повреждат. - Това е прост и удобен валяк за коса лесно да се ползват от къщи, освен това той е лек, което го прави отличен и за пътуване.Подходящ за суха и мокра коса.Можете да го използвате по време на работа или сън, за да спестите време за красива прическа. - Прът маша за коса без отопление идва с две копринени гумени ленти за коса, които държат на намотанные косата на края на прът.Към тази покупка и приложен една бонус шнола за коса, която е изработена от висококачествена акрилна пластмаса пастелни тонове и безопасна метална пружина.Това ще ви помогне да задържите плойку на място, здраво задържане на косата си, дори по време на сън. - Тази плойка без отопление - идеален подарък, тя е красиво изглежда, лесен за използване и удобен.Подходящ за различни типове коса : гъсти, редки, увивни или директно.

Основни характеристики

Може и да ви хареса