.

.

Ръчен мини-вентилатор без ножове, Преносими USB-Акумулаторен вентилатор, Функционална Подвижна поставка за мобилен телефон, 2 в 1, Времето за използване на 10 часа, за ?

Ръчен мини-вентилатор без ножове, Преносими USB-Акумулаторен вентилатор, Функционална Подвижна поставка за мобилен телефон,

BGN 7.75

Налично
Налично

БЕЗОПАСНА конструкция без остриета и стабилно основание : Конструкция без остриета прави такова ръчно фен удобен и безопасен за използване, и той се пренася както за дома, така и за улицата.Този фен има няколко режима за използване, с подвижна основа на такъв фен може да бъде ръчен или настолен.Този вентилатор може да бъде не само един малък вентилатор, но и да се използва като поставка за мобилен телефон.Уютен дизайн ще направи гледането на телевизия, удобно и прохладно. отлично КАЧЕСТВО на изработка : свежи цветови решения ще направят всичко, лятото е по-хладно, което също ще ви зарадва.Можете да вземете този портативен мини вентилатор със себе си в пътуване, пазаруване, спорт или други дейности на открито.ЛЕСНО се понася И се зарежда : Този охлаждащ безлопастной вентилатор може да се зарежда от всички устройства с поддръжка, като например USB зарядно за кола, домашно зарядно устройство.Особено подходящ за пътуване или да спортувате на открито, просто го поставете във вашата раница, или хвърля се в колата си, можете да го носите със себе си навсякъде. 3 РЕГУЛИРУЕМА скорост на вятъра : Преносим ръчен охлаждащ безлопастный вентилатор поддържа управление 3 скорости, в безлопастный ръчно фен е вградена батерия с капацитет 2000 mah, преносим вентилатор, акумулаторна батерия, време за бързо зареждане : 1.5 часа, време на употреба : 4 часа, той е лесен и практичен. ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност : Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност.Този портативен мини-вентилатор без остриета има пълно обслужване, ако имате някакви въпроси относно даден продукт или не сте доволни, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Вашето удовлетворение е нашата основна грижа. 1. Дизайн без остриета прави такова ръчно фен удобен и безопасен за използване, и той се пренася както за дома, така и за улицата. 2. Свежи цветови решения се правят от всичко, лятото е по-хладно, че и доставя удоволствие. 3. Поддържа трехскоростное управление, преносим вентилатор, акумулаторна батерия.И той е лек и практичен. 4. Този вентилатор може да бъде не само един малък вентилатор, но и да се използва като поставка за мобилен телефон.Интимен дизайн ще направи гледането на телевизия, удобно и прохладно. 5. Този вентилатор с подвижна основа има няколко режима на използване, този вентилатор може да бъде ръчен или настолен.Вид на продукта : Ръчно фен. (не е задължително).Вход : DC5 V.1 A. Напрежение : DC3.7 V. Тип на батерията : литиево-йонна батерия.Капацитет на батерията : 3,7 През 2000 mah. Време за зареждане : 4 часа.Време на употреба : Един път в 10 часа.

Основни характеристики

Color:
Blue / Rose Red / Purple / Silver Item Type
Може и да ви хареса