.

.

Стойка За Възглавници за таблет, Печатни Платно, Стена за Четене на Таблети, Книги, Смартфони, Списания, Притежател на 2 Вида alvinlite

Стойка За Възглавници за таблет, Печатни Платно, Стена за Четене на Таблети, Книги, Смартфони, Списания, Притежател на

BGN 3.00

Налично
Налично

Широко използван : Мека и удобна подплата за таблет подходящ за повечето неравни повърхности и притежава несравнима устойчивост.Основна функция : Съвместима с повечето таблети, електронни ридеров, мобилни телефони, книги и т.н., използвани за стелажи за четене.Висококачествени материали : Накладки за таблета е изработена от висококачествен полипропилен памук и платно, които са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Хубав подарък : Плосък бележник от Alvinlite - идеалният подарък за вашите приятели, които обичат да четат.Лесен за носене : ниско тегло, лесно се пренася и съхранява удобно в переноске, се произвежда от Alvinlite.Широко използван : Мека и удобна подплата за таблет подходящ за повечето неравни повърхности и притежава несравнима устойчивост.Основна функция : Съвместима с повечето таблети, електронни ридеров, мобилни телефони, книги и т.н., използвани за стелажи за четене.Висококачествени материали : Накладки за таблета е изработена от висококачествен полипропилен памук и платно, които са трайни и могат да се използват в продължение на дълго време.Хубав подарък : Плосък бележник от Alvinlite - идеалният подарък за вашите приятели, които обичат да четат.Лесен за носене : ниско тегло, лесно се пренася и съхранява удобно в переноске, се произвежда от Alvinlite.За марката Alvinlite : Alvinlite - това е глобална марка на продукти за дома, регистриран в Европейския Съюз, специализирана в предлагането на пълна гама от висококачествени продукти за дома с максимална рентабилност.Нека щастието е винаги с вас!Параметри : Тип на продукта : Възглавница за таблет Материал : полипропилен памук + платно Цвят : както е показано на снимката Размер : приблизително 33x22x16 см/13,0x8,7x6,3 инча Тегло : около 170 г ~ 188 г / 6 мл ~ 6,6 грама Приложение : използват се за поставка за четене, таблет, смартфон, книги и т.н. Осъществяване списък : 1 х възглавница за таблет Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 инча поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Item Type:
Tablet Cushion
Material:
PP Cotton + Canvas
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 33x22x16cm / 13.0x8.7x6.3inch
Weight:
Approx.170g~188g/6oz~6.6oz
Application:
Used for reading stand for tablet,smartphone,books,etc.
Package List:
1 x Tablet Cushion:
Note:
1. Please allow 1‑2 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Може и да ви хареса