.

.

Удължител за слънчеви панели PNGKNYOCN 12AWG, Кабел-адаптер за Слънчеви панели 16 ФУТА, 4 mm2 (Черен кабел + Червен кабел) с вход за защита от атмосферни влияния IP67

Удължител за слънчеви панели PNGKNYOCN 12AWG, Кабел-адаптер за Слънчеви панели 16 ФУТА, 4 mm2 (Черен кабел + Червен кабел)

BGN 16.53

Налично
Налично

【Удължител на слънчеви панели】: Един чифт (1 брой черно + 1 брой red) слънчев кабел, който се използва за свързване на слънчеви панели и контролер за зареждане на слънчеви батерии, а също така може да се използва за увеличаване на разстоянието на местоположението на слънчев панел. 【Тел 12 AWG】 : Слънчев кабел е изработен от тежка рамка от проводник от чиста мед 12 AWG (4 mm2), много плътен и здрав, това може да подобри производителността на слънчевата система и да се сведе до минимум консумацията на енергия. 【Водоустойчив IP67】 : Слънчев удължител, специално предназначени за използване на открито, с водоустойчив конектор IP67, влагостойкостью, защита от ултравиолетови лъчи и устойчивост на корозия. кабел устойчив на атмосферни влияния и могат да издържат на екстремно високи и ниски температури. 【Лесна употреба】: Два кабела с помощта на слънчеви конектори имат строга система за самоблокирующихся съединения, и вие можете лесно да разедини два съединителя, като натиснете и задържите вграден замък.Щепсела и да играе, много е удобно. 【Широко приложение】 : Широко се използва в слънчевите панели, вериги за постоянен ток, инверторной електрическите инсталации. разходка с лодка и външни слънчеви инсталации.Един чифт слънчеви пълнители 12 AWG (1 бр. черен и 1 бр. червен).Слънчеви конектори са индустриален стандарт за свързване на фотоволтаични панели за осигуряване на безопасна експлоатация.Конектори са специално разработени за защита на водоустойчиви уплътнения и са покрити с защита от uv.Лесен за работа : щепсела и да играе.Задръжте натиснат вградена заключване, лесно можете да разедини два слънчеви съединител.Дизайнът е лесен за инсталиране и демонтирането.Технически характеристики : Дължина : 5 m/16 фута Калибър тел : 12 AWG Номинално напрежение : 1,8 kv (постоянен ток), 0,6 ~ 1 кВ (ac) Водоустойчивост : IP67 Пожароустойчивост : IEC60332-1 Материал на изолацията : TPE Контактен материал : луженая мед температурен Обхват : - 40 ℃ ~ + 85 ℃ Помещение включва : 1x черно удължител за слънчев панел 1x червен удължител за слънчеви панели.

Основни характеристики

Може и да ви хареса