.

.

UJIKHSD Мини безпилотни самолети за деца с камера 720P HD, FPV, Видео в реално Време, Радиоуправляеми Квадрокоптер, Хеликоптер за Възрастни, Играчки за Начинаещи, Подаръци, ?

UJIKHSD Мини безпилотни самолети за деца с камера 720P HD, FPV, Видео в реално Време, Радиоуправляеми Квадрокоптер, Хеликоптер

BGN 45.58

Налично
Налично

★ Сгъваеми дръжки, малки по размер, лесно преносими.Благодарение на функцията режим на задържане височина на полет стабилна. ★ В безголовом режим, няма нужда да коригира положението на самолета преди полет.С помощта на функцията за връщане на един бутон вие можете лесно да намерите пътя си обратно вкъщи. ★ Вградена камера с висока разделителна способност с резолюция от 720 пиксела, което е невероятно, може да прави изумителни снимки и видео от небето. ★ С функция за Wi-Fi той може да се свърже с приложна програма и система APK, а също и да прави снимки, видео и предаване на изображения в реално време с камерата на мобилен телефон. ★ Равен на траекторията на полета на екрана и дрон ще бъде прекратена лети по определена траектория. ★ Сгъваеми дръжки, малки по размер, лесно преносими.Благодарение на функцията режим на задържане височина на полет стабилна. ★ В безголовом режим, няма нужда да коригира положението на самолета преди полет.С помощта на функцията за връщане на един бутон вие можете лесно да намерите пътя си обратно вкъщи. ★ Вградена камера с висока разделителна способност с резолюция от 720 пиксела, което е невероятно, може да прави изумителни снимки и видео от небето. ★ С функция за Wi-Fi той може да се свърже с приложна програма и система APK, а също и да прави снимки, видео и предаване на изображения в реално време с камерата на мобилен телефон. ★ Равен на траекторията на полета на екрана и дрон ще бъде прекратена лети по определена траектория.конфигурация на продукта Име на продукта : Въздушен малък самолет (сгъваема версия) Разширено размер : 12,5x13x3,5 см Системата на полета : батерията на въздушна възглавница под натиска на Срока на експлоатация : около 15 минути Сигнал на предаване на изображения : 2,4 G защита от смущения Размер в сгънат вид : 8x6x3,5 см Параметри фотоапарат : обектив 720 P (сверхширокоугольный ъгъл 110 °) Батерия корпус : подвижни и модулен Разстояние на дистанционното управление : на около 150 метра съдържание на пакета : Дрон * 1 дистанционно управление * 1 акумулаторна батерия * кабел за зареждане на 1/2 / 3 * 1Мануал*1 (английски език).

Основни характеристики

Може и да ви хареса