.

.

WSZJJ Елегантен Модерен Творчески стъклен ясен, прозрачен и тежки, подходящи за дома, хотела и офиса, подходящ за пушачи (Цвят: A)

WSZJJ Елегантен Модерен Творчески стъклен ясен, прозрачен и тежки, подходящи за дома, хотела и офиса, подходящ за пушачи

BGN 161.23

Налично
Налично

★ Качеството на производство ясно очерчено, гладки ръбове и ъгли, да не разтърсващи ръце. ★ Не съдържат вредни вещества, така че вие и вашето семейство можете да ги използвате с доверие. ★ материал : висококачествена керамика гладка и нежна, защита от uv лесно да избледняват, притежава характеристиките за устойчивост на износване при падането. ★ Корозия лесно да се почеше, което прави почистването по-удобно. ★ Размер : Размер : 10 * 10 * 4.5 виж ★ Качеството на производство ясно очерчено, гладки ръбове и ъгли, да не разтърсващи ръце. ★ Не съдържат вредни вещества, така че вие и вашето семейство можете да ги използвате с доверие. ★ материал : висококачествена керамика гладка и нежна, защита от uv лесно да избледняват, притежава характеристиките за устойчивост на износване при падането. ★ Корозия лесно да се почеше, което прави почистването по-удобно. ★ Размер : Размер : 10 * 10 * 4.5 виж Цвят : златист, сребрист Материал : дърво Област на приложение : къща, офис Обхват : къща, офис, Този продукт е подходящ за използване в банята, спалнята, дневната, офиса и други помещения, лек и практичен.Да съдържа спалня в чистотата, моля, опитайте се да замени торба за боклук в кошчето за боклук, за да се предотврати попадането на комари.Ръчно измерване може да съдържа незначителни грешки, но не влияе на нормалното използване.

Основни характеристики

Може и да ви хареса