.

.

за suzuki grand vitara капачката на резервоара за охлаждащата течност Gorgeri Зелен Здрав Автомобилен Радиатор Разширяване на Охлаждащата Течност на Капачката на Бутилката з?

за suzuki grand vitara капачката на резервоара за охлаждащата течност Gorgeri Зелен Здрав Автомобилен Радиатор Разширяване

BGN 3.98

Налично
Налично

за капачки, бутилки с вода на ветровом стъкло suzuki splash.за капак преливане на suzuki swift.Материали с добро качество. за капак на охлаждащата течност 4,5 виж ★ Висококачествени материали- Въжето на дръжките на предните врати е изработен от стомана с добри характеристики заваряване, устойчивост на корозия и температурна устойчивост, висока здравина и дълъг срок на служба./1,6 дюймавес : прибл. за капак на охлаждащата течност 4,5 виж ★ Висококачествени материали- Въжето на дръжките на предните врати е изработен от стомана с добри характеристики заваряване, устойчивост на корозия и температурна устойчивост, висока здравина и дълъг срок на служба. за капак расширительного бачка на suzuki swift. за suzuki swift 2008 капачката на резервоара за охлаждащата течност. ★ Изпълнение-Напълно нов висококачествен кабел за предната част и външната страна дръжката на вратата на вторичен пазар. ★ Лесна инсталация Лесна инсталация, много подходящ за вашия оригиналната кола, а вие също можете директно да замени стария автомобил, като по този начин спестяване на времето за монтаж и да ви донесат добър опит на шофиране.★ Висококачествени материали- Въжето на дръжките на предните врати е изработен от стомана с добри характеристики заваряване, устойчивост на корозия и температурна устойчивост, висока здравина и дълъг срок на служба.Материали с добро качество.за капак преливане на suzuki swift. за капак на охлаждащата течност 4,5 виж ★ Висококачествени материали- Въжето на дръжките на предните врати е изработен от стомана с добри характеристики заваряване, устойчивост на корозия и температурна устойчивост, висока здравина и дълъг срок на служба. ★ Оригинален стандарт- Директен заместител OE : A4547230169, всички компоненти са произведени в съответствие със строгите условия за съответствие и отговарят или надвишават изискванията на OEM на производствените характеристики и материали.Материали с добро качество. ★ Висококачествени материали- Въжето на дръжките на предните врати е изработен от стомана с добри характеристики заваряване, устойчивост на корозия и температурна устойчивост, висока здравина и дълъг срок на служба.Материали с добро качество. ★ Адаптиране на превозното средство- Особено подходящ за Suzuki Swift 2005 2006 2007 2008 2009 2010 година, преди пускането на поръчката, моля, проверете и сравнете аксесоари и форми, те ще пасва на вашия модел автомобил. за капак расширительного бачка на suzuki swift.Материали с добро качество. за капак на охлаждащата течност 4,5 виж ★ Висококачествени материали- Въжето на дръжките на предните врати е изработен от стомана с добри характеристики заваряване, устойчивост на корозия и температурна устойчивост, висока здравина и дълъг срок на служба. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Капачка расширительного бачка на охлаждащата течност Материал : abs Цвят : зелен Подходяща за Suzuki Swift 2005 2006 2007 2008 2009 2010размер : приблизително 4,1 см.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coolant Expansion Bottle Cap
Material:
ABS
Color:
Green
Fitness:
for Suzuki Swift 2005 2006 2007 2008 2009 2010
Size:
Approx. 4.1cm / 1.6inch
Weight:
Approx. 5g
Package List:
1 * Coolant Expansion Bottle Cap:
Може и да ви хареса