.

.

Защитно фолио за обектива на камерата CloudValley за Samsung Galaxy S22 и S22 Plus, [Ультратонкая] Защитно фолио за задната част на обектив от закалено стъкло със защита от надрасква?

Защитно фолио за обектива на камерата CloudValley за Samsung Galaxy S22 и S22 Plus, [Ультратонкая] Защитно фолио за задната

BGN 2.13

Налично
Налично

【За S22/S22 Plus】 е Предназначен за Samsung Galaxy S22 6,1 инча/S22 + 6,6 инча 5 G (2022).Не е съвместим с други модели.Моля, внимателно потвърждение на модела на телефона преди закупуването. 【Високо качество】 Закалено стъкло твърдост 9 H и защитава екрана от надраскване, износване и удари.Олеофобный слой предпазва от прах и пръстови отпечатъци. 【Антирефлексно покритие и отчетливи изображения с висока разделителна способност】 Специално изработено от специален черен материал, предотвращающего експозиция, за премахване на отблясъци, генерирани при снимане със светкавица, че наистина предоставя оригиналната висока яснота на изображения и видео.През нощта на качеството на изображението няма да пострада. 【Лесна инсталация】 Да се инсталира защитно фолио за обектива на камерата, просто выровняйте дупки, инсталиране на защитен филм върху стъклото и натискайте в продължение на няколко секунди. 【Удобен случай】Благодарение на дизайна с отворени краища той е лесен за инсталиране и може да се използва почти всякакъв вид своята практика за телефон.Пълно покритие за носене на обектива на камерата.Защитно фолио за обектива на камерата Cloud Valley 9 H от закалено стъкло galss е съвместим с Samsung Galaxy S22 6,1 "/ S22 + 6,6" 5 G (издаден през 2022 г.).Дори ако нямате опит с инсталиране, лесно можете да завършите инсталацията.Ако се сблъскате с някакви трудности в процеса на инсталиране, можете да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Основни характеристики

Може и да ви хареса