.

.

Hinature Олово Вертикална Чанта За Джигов – Свернутая Пресноводная Изкуствена Стръв За Морски вода, Риболовни Кука-Примамки, Рибарски Такъми, Чанта За Съхранение, Орг?

Hinature Олово Вертикална Чанта За Джигов – Свернутая Пресноводная Изкуствена Стръв За Морски вода, Риболовни Кука-Примамки,

BGN 1.33

Налично
Налично

Предимство на риболовни кука-чанти Hinature : те избират от стотици и хиляди хора в офлайн-търговски центрове по целия свят.Това е чудесен избор за всеки рибар.Нека да получават повече удоволствие с чанта за риболовни примамки Hinature!.Каква е Разликата?В сравнение с други от същите видове риболовни чанти, нашите чанти са изработени от качествен полиуретан, което означава, че те не изглеждат малки, лесно да се сгъва или повърхността на чанти пада.Освен това, много лесни за носене, където и да отидете, можете да лесно да мине и се поставя в много голяма рибарска чанта, страничен джоб лодки и т.н., или се придържа към вашите риболовни чанти, която е много удобна за къса риболов. Компактен, но просторен.В комплекта е включен и малък пад от 12 парчета, която улеснява съхранението и гарантира, че можете бързо да определи типа и отиде да използвате.Широко се използва. Подходящ за повечето видове вертикални дюзи.Това може да ви помогне да организираме риболовни примамки и осигуряване на удобство за бърз избор на стръв.Идеален избор за подарък : това е отличен избор за начинаещи, така и опитни рибари. особено на Коледа, Деня на благодарността, Ден на бащата и т.н., Риболовът е важен за всеки рибар при улов на риба на открито!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса