.

.

ZIYTEX Универсални Оранжеви Светещи Капачки за вентили гуми, Украса на капачката на автомобилни гуми на мотоциклет, Нощен Светещ вентилът, Автомобилни Аксесоари, шап?

ZIYTEX Универсални Оранжеви Светещи Капачки за вентили гуми, Украса на капачката на автомобилни гуми на мотоциклет, Нощен

BGN 1.67

Налично
Налично

?【ЗАЩИТЕТЕ вашия автомобил】 : Нашите въздушни винтови капачки за гуми, предотвратяват попадането на пясък, кал, прах, вода и отломки в гумата, като осигурява продължителна употреба. ?【Уникален дизайн】 : Този automobile калъф е изработен от висококачествени материали, е водоустойчив и пыленепроницаем, когато на мотора работи, той придава на вашия автомобил уникален и луксозен външен вид, стилен и ослепителен. ?【Лесна инсталация】 : За монтаж, не изисква никакви инструменти, просто махнете отметката от съществуващата капачката на вентила на гумата и лесно я затегнете на ръка.Също така и лесно да се свали за разглеждане. ?【Идеален подарък】 : Достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди да се прилага и подмяна.Можете също така да ги споделяте със семейството, съседи, близки и колеги от офиса и им удар от някой привлекателен и стилен. ?【Широко приложение】 : Нашите въздушни винтови капачки за гуми са подходящи за повечето от тях, включително леки автомобили, камиони, джипове, мотори и други превозни средства и т.н. ?【ЗАЩИТЕТЕ вашия автомобил】 : Нашите въздушни винтови капачки за гуми, предотвратяват попадането на пясък, кал, прах, вода и отломки в гумата, като осигурява продължителна употреба. ?【Уникален дизайн】 : Този automobile калъф е изработен от висококачествени материали, е водоустойчив и пыленепроницаем, когато на мотора работи, той придава на вашия автомобил уникален и луксозен външен вид, стилен и ослепителен. ?【Лесна инсталация】 : За монтаж, не изисква никакви инструменти, просто махнете отметката от съществуващата капачката на вентила на гумата и лесно я затегнете на ръка.Също така и лесно да се свали за разглеждане. ?【Идеален подарък】 : Достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди да се прилага и подмяна.Можете също така да ги споделяте със семейството, съседи, близки и колеги от офиса и им удар от някой привлекателен и стилен. ?【Широко приложение】 : Нашите въздушни винтови капачки за гуми са подходящи за повечето от тях, включително леки автомобили, камиони, джипове, мотори и други превозни средства и т.н., Описание : Портативен и здрав, удобен за переноске и лек на тегло.Изработен от висококачествени леки ABS-пластмаса.Лесна инсталация. прикрутите го, първо да абсорбира енергия от различен видимата светлина, а след това автоматично да излъчват светлина в мрака Спецификация : Материал : abs Цвят : оранжево-жълт Размер : около 1,6 см * 1,2 cm, вътрешен диаметър 0,8 виж Приложимостта на : универсална Количество : 1/4 Опаковка включва : 1/4 капачки.

Основни характеристики

Material:
ABS
Color:
orange yellow
Size:
About 1.6cm *1.2cm, inner diameter 0.8cm
Applicable:
Universal
Quantity:
1/4
Package includes:
1/4 cover
Може и да ви хареса