.

.

Калъф zelaxy Flower, съвместим с iPhone 14 / iPhone 13 6,1 , Мек и гъвкав, устойчив на удари калъф от TPU с шарени Цветя градина, Защитен калъф за мобилен телефон с Цветен Модел за цялот?

Калъф zelaxy Flower, съвместим с iPhone 14 / iPhone 13 6,1 , Мек и гъвкав, устойчив на удари калъф от TPU с шарени Цветя

BGN 7.46

Налично
Налично

【Съвместимост】 Този цветен калъф, специално предназначени за i Phone 14 / i Phone 13 6,1 инча с две камери.Забележка : Не е подходящ за i Phone 14 Pro 6,1 инча с три камери. 【Цялостна защита на】 Калъф за i Phone 14 / i Phone 13 flower case е леко повдигна край за защита на екрана.Издигнати ръбове на 1.0 mm около камерата, които обективът не може да се почеше, постоянно в контакт с повърхности. 【Добре направен и здрав】 Броня от TPU и схванат делото от PC осигуряват защита при падане.Цветя не откололись и не поцарапались от други евтини щампи. 【Отлично сцепление】 Тънък дизайн позволява сладка дама се чувстват удобно в ръцете си.Да калъф за цветя - все още държи цветя в ръцете.Това подчертава елегантност и увереност дама в себе си. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно това цвете своята практика за i Phone 14 / i Phone 13 6.1 " при ежедневно използване, моля, не се колебайте, пишете ни.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас!. 【Съвместимост】 Този цветен калъф, специално предназначени за i Phone 14 / i Phone 13 6,1 инча с две камери.Забележка : Не е подходящ за i Phone 14 Pro 6,1 инча с три камери. 【Цялостна защита на】 Калъф за i Phone 14 / i Phone 13 flower case е леко повдигна край за защита на екрана.Издигнати ръбове на 1.0 mm около камерата, които обективът не може да се почеше, постоянно в контакт с повърхности. 【Добре направен и здрав】 Броня от TPU и схванат делото от PC осигуряват защита при падане.Цветя не откололись и не поцарапались от други евтини щампи. 【Отлично сцепление】 Тънък дизайн позволява сладка дама се чувстват удобно в ръцете си.Да калъф за цветя - все още държи цветя в ръцете.Това подчертава елегантност и увереност дама в себе си. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси относно това цвете своята практика за i Phone 14 / i Phone 13 6.1 " при ежедневно използване, моля, не се колебайте, пишете ни.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса