.

.

Стенен рафт AHFAM за баня Без маркировка и перфорация Тоалетна, Баня, Въртяща се стена, Горната полк, Кухня, Стенни Смукателна Триъгълна полк (Цвят: Сив)

Стенен рафт AHFAM за баня Без маркировка и перфорация Тоалетна, Баня, Въртяща се стена, Горната полк, Кухня, Стенни Смукателна

BGN 27.72

Налично
Налично

❤ Тя е много подходяща за съхранение на червило, гланц за устни, плочи за грим, четки за коса, продукти за грижа за кожата, лак за нокти и т.н. Не се притеснявайте за това, че няма да ги намерите. ❤Косметичка голям капацитет - вторият слой е този козметични чанти, достатъчно голям, за да съхранява цялата козметика и козметични аксесоари.Тази преносима косметичка за пътуване - добър избор и е идеалният спътник за всеки пътник.Може да се сложи на всякакъв вид куфара.Той е много подходящ за бизнес пътувания, празници, събития на открито, на пикник и т.н. ❤Косметичка с удобен дизайн - Чанта за съхранение на козметични четки се отваря и затваря на ципа, а двойната светкавица ви позволява лесно да получите елементи от всяка страна. ❤Практичен и портативен : Тази пыленепроницаемая кутия за съхранение на козметика с капак элегантна и лесно ще се впишат във всеки интериор.Можете да го сложи в спалнята, санитарен възел, гардероб, малка странична масичка и скрин. ❤Козметична кутия за съхранение с дръжка за удобно носене по време на пътуване.Съвременната простота и удобство. ❤ Тя е много подходяща за съхранение на червило, гланц за устни, плочи за грим, четки за коса, продукти за грижа за кожата, лак за нокти и т.н. Не се притеснявайте за това, че няма да ги намерите. ❤Косметичка голям капацитет - вторият слой е този козметични чанти, достатъчно голям, за да съхранява цялата козметика и козметични аксесоари.Тази преносима косметичка за пътуване - добър избор и е идеалният спътник за всеки пътник.Може да се сложи на всякакъв вид куфара.Той е много подходящ за бизнес пътувания, празници, събития на открито, на пикник и т.н. ❤Косметичка с удобен дизайн - Чанта за съхранение на козметични четки се отваря и затваря на ципа, а двойната светкавица ви позволява лесно да получите елементи от всяка страна. ❤Практичен и портативен : Тази пыленепроницаемая кутия за съхранение на козметика с капак элегантна и лесно ще се впишат във всеки интериор.Можете да го сложи в спалнята, санитарен възел, гардероб, малка странична масичка и скрин. ❤Козметична кутия за съхранение с дръжка за удобно носене по време на пътуване.Съвременната простота и удобство. ❤Материал пластмаса ❤ Прост стил❤ Режим на инсталиране : монтиране на❤Място за съхранение на грим, съхранение на кухнята, в банята, рафтове за цветя е Широко използван в кухнята, в тоалетната, дневната, на терасата и т.н. Подробни размери можете да намерите в снимките на продукта.

Основни характеристики

Може и да ви хареса